Klik sini

Ahad, 13 Ogos 2017

Redeem Big Point melalui Survey YouGov

Best Blogger Tips
Sapa nak big point free angkat tangan ✋
Mungkin ramai dah tau kot mengenai survey YouGov ni.

YouGov ni kira macam diorang buat online survey dan kita sebagai responden. Sebagai responden diorang bagilah point dekat kita. 

Banyak juga survey yang diorang buat seperti mengenai kehidupan harian, public figure, produk, dan macam macam lagi secara rawak. Soalan biasa diorang tanya, "anak anda dilahirkan pada bulan apa?". Kalau korang takde anak lagi, jawab jer bulan berapa korang nak.

Paling lama jawab survey 10 minint, paling cepat 1 minit pon ada. Macam soalan online psikometrik pon ada.

So, bila korang dah kumpul point yougov ni sebanyak 5000, baru boleh convert ke point Air Asia. Dapatla 2500 points, banyak juga tu. Dahla percuma kan.

Ramai dah dapat point ni. Sangat mudah sebab surveynya akan dihantar melalui email kita. Kadang setiap hari ada survey diorang bagi. Kadang sebulan sekali jer. Yang penting, Setiap survey ada jumlah jumlah point yang diberi.

Kalau nak join. Kenalah daftar dulu. Caranya mudah sahaja, korang klik link 
di sini dan daftarlah secara percuma ok. Baik daftar sekarang dan Selamat menjawab dan kumpul points.

Untuk register boleh klik link ni:
https://my.yougov.com/ms/refer/8hsO-aqO7QrV3ySVvam-Hg/